Bij Escalante Outfitters vindt u de beste accommodatie in het prachtige dorp Escalante, in het hartje van de canyon-streek in het zuiden van Utah. Het dorp is gelegen aan de toegangsweg tot het Grand Staircase Escalante National Monument en is omgeven door Glenn Canyon National Recreation Area, Capitol Reef National Park, Bryce Canyon National Park, miljoenen vierkante meter in nationale bossen, onontgonnen gebied en nog veel meer!

Voor uw accommodatie in Escalante hebt u de keuze uit zeven hutten Escalante, het caravanpark Escalante, de kampeergrond Escalante en zelfs een bed and breakfast Escalante. Ons logies omvat altijd gratis draadloze internettoegang. Geniet van de grote, open weiden, picknicktafels, houtskoolbarbecues en kampvuren voor een barbecue ‘s avonds, geroosterde marshmallows en verhalen rond het kampvuur.

U kunt ook overnachten in de Escalante Vagabond Inn, een origineel pioniershuis in Escalante met 3 slaapkamers, keuken, alle communicatiemogelijkheden, zoals telefoon, fax, gratis draadloos netwerken en internettoegang (aan de overzijde van de straat in ons Esca-Latte Internet Cafe), een prachtig uitzicht en nog veel meer.

Lees onze websites voor meer informatie over onze diensten voor logies.

Alle inhoud op de website is in het Engels. Ook de correspondentie dient in het Engels te zijn opgesteld.